Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

17.06.2024
Lyhytaikapysäköinnin hintoihin muutoksia ja maksuttoman pysäköinnin kokeilu
Seinäjoen kaupungin kaupunkiympäristölautakunta on kokouksessaan toukokuussa päättänyt kadunvarsipysäköinnin hinnan tarkistamisesta sekä kadunvarsipysäköinnin maksuttoman pysäköinnin kokeilusta lauantaisin. Kokeilu kestää vuoden 2024 loppuun asti. Pysäköinnin hintoja tarkistetaan myös muissa Seipark Oy:n pysäköintitaloissa ... Näytä »
25.04.2024
P-FRAMI LIPUKKEETTOMAAN PYSÄKÖINTIIN KESÄKUUSSA
P-Framissa tehdään ”digiloikka” kun käyttöön otetaan uusi pysäköintijärjestelmä, kotimainen Moovy, ja samalla pysäköintilipukkeet, rfid-kortit ja käteinen maksuvaihtoehtona poistuvat käytöstä. Herkästi vioittuvat ja ympäristöä kuormittavat kertakäyttöiset pysäköintiliput korvautuvat automaattisella rekisteritunnistuksella. P-Framissa ... Näytä »
08.12.2023
Kadunvarsipysäköintilupien hintoja tarkistetaan 1.1.2024
Seinäjoen ydinkeskustan kadunvarsipysäköintilupien hintoja tarkistetaan 1.1.2024 indeksitarkastuksella Seinäjoen kaupunkiympäristölautakunnan päätöksen mukaisesti. Tarkistus perustuu elinkustannusindeksin muutokseen tarkastusvälillä.   Uudet pysäköintilupien hinnat 1.1.2024 alkaen Yleinen pysäköintilupa 67,00e / kk, sis alv 24% ... Näytä »
27.09.2023
Toriparkki ja P-Torikeskus lipukkeettomaan pysäköintiin!
Kotimainen Moovy-pysäköintisovellus on ollut vuodesta 2019 käytössä yhtenä maksuvaihtoehtona Seipark Oy:n Toriparkissa ja P-Torikeskuksessa. Nyt näissä pysäköintitaloissa tehdään seuraava ”digiloikka” syksyllä 2023, kun Moovy otetaan käyttöön pysäköintijärjestelmänä ja samalla pysäköintilipukkeet ... Näytä »
26.09.2022
asemanseudun rakentaminen edistyy - pysäköintialueisiin muutoksia
Seinäjoen asemanseudun rakentaminen siirtyy seuraavaan vaiheeseen Asemanseudulle rakentuu vuosien 2024 vuoden loppuun mennessä Perhepalvelukeskus Aallokko, toimistotiloja ja pysäköintitalo. Lisäksi alueelle rakentuu asuinkerrostaloja. Seipark Oy on toteuttajana pysäköintitalossa. Alueen rakennusurakoitsijana toimii ... Näytä »
20.12.2019
Haemme Kiinteistö-/teknistä päällikköä
Seipark Oy on Seinäjoen kaupungin tytäryhtiö, jonka tehtävänä on moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla edistää Seinäjoen kehittymistä. Seipark rakennuttaa ja operoi pysäköintilaitoksia, -alueita ja Seinäjoen kaupunkikeskustan kadunvarsipysäköintiä. Yhtiön liikevaihto on 2 ... Näytä »
03.12.2019
Pysäköintilupiin muutoksia 1.1.2020 alkaen
Keskustan pysäköintilupien hinnat ja ehdot muuttuvat 1.1.2020. Luvan hinnoittelun ja rajoitusten myötä pyritään vapauttamaan  autopaikkoja asiointipysäköintiin ja parantamaan keskustan kivijalkaliikkeiden saavutettavuutta sekä ohjaamaan pitkäaikaista, koko päivän kestävää, pysäköintiä pysäköintitaloihin ja ... Näytä »
11.10.2019
SEINÄJOEN YDINKESKUSTAN PYSÄKÖINTILUPIIN MUUTOKSIA
Seinäjoen kaupunkiympäristölautakunta käsitteli kokouksessaan 9.10.2019 ydinkeskustan kadunvarsipysäköintiä ja etenkin siihen liittyviä pysäköintilupia. Kokouksessa päätettiin tarkastaa Seiparkilla myynnissä olevan Yleisen pysäköintiluvan hinta 60,00 euroon kuukaudessa sekä asettaa ydinkeskustan vilkkaiten pysäköidyille kaduille, ... Näytä »
20.03.2019
Moovy Seinäjoelle – helppoa ja nopeaa pysäköintiä sekä hallissa että kaduilla
Suomen sujuvin pysäköintipalvelu Moovy on nyt käytössä Seinäjoella. Kännykällä toimiva Moovy on Seinäjoella ainoa pysäköintisovellus, joka toimii sekä Seiparkin pysäköintihalleissa, Toriparkissa ja P-Torikeskuksessa että kadunvarsipysäköinnissä.   Seipark Oy:n toimitusjohtaja Mika ... Näytä »
30.05.2018
Toriparkin kampanjahinnat jatkuvat Keskustorin rakentamisen aikana – ensimmäinen puoli tuntia ilmaiseksi syksyyn asti
Seinäjoen Toriparkki avattiin 10.3.2018. Alusta asti Toriparkin pysäköintimäärät ovat ylittäneet kaikki odotukset. Tähän mennessä Toriparkissa on pysäköity keskimäärin 234 kertaa päivässä. Luvussa ei ole huomioitu sunnuntai-päiviä, jotka ovat selkeästi muita ... Näytä »
25.05.2018
Sähköauton lataaminen mahdollista nyt kaikissa Seiparkin pysäköintitaloissa
Keskiviikkona 23.5. avattiin P-Torikeskukseen sähköauton latauspiste, jonka myötä kaikissa Seiparkin operoimissa pysäköintitaloissa on mahdollista ladata sähköautoja. Toriparkissa latauspisteet ovat olleet käytössä jo maaliskuusta asti ja P-Framin latauspiste avattiin 16. toukokuuta. ... Näytä »
02.03.2018
Toriparkki valmistuu – avajaiset 10.3. klo 12.00
Hallipysäköinnin Seinäjoella uudelle tasolle nostavan Toriparkin tuntihinta asetettiin kadunvarsipysäköinnin tasolle.   Seinäjoen keskustorin alle rakennettu Toriparkki valmistuu. Avajaisia vietetään kaikille avoimen juhlan merkeissä lauantaina 10.3., mistä lähtien Toriparkki on kaikkien ... Näytä »
05.07.2017
Keskustan pysäköintitilanteeseen helpotusta - kauppakadulle uusi pysäköintialue
Seipark avasi tänään 5.7.2017 Kauppakadulle uuden pysäköintialueen. Noin 60 uutta autopaikkaa syntyi ennen Ruukintien ja Kauppakadun risteystä sijaitsevalle vanhalle "Patruunan" tontille, jonka Torikadun puoleisessa päässä SSR Pohjanmaa on aloittanut uuden ... Näytä »
04.07.2017
Seiparkin lippuautomaatteihin lähimaksuominaisuus!
Pysäköinnin maksaminen Seinäjoen ydinkeskusssa Seiparkin alueilla helpottuu entisestään! Pysäköinnin lippuautomaattien päivityksen yhteydessä automaatteihin on lisätty lähimaksumahdollisuus!    Uudet päivitetyt lippuautomaatit ovat muutoinkin käyttömukavuudeltaan aivan uudella tasolla. Laitteiden iso värinäyttö ohjaa ... Näytä »
23.11.2016
Viisi vinkkiä Keskustorin rakennustyömaan lähistöllä kulkemiseen
Rakennustöillä on väistämättä vaikutusta arjen toimintaan, mutta muutaman perussäännön muistamalla kulkeminen helpottuu. Näiden viiden ohjeen avulla keskustassa liikkuminen onnistuu helpommin työmaista huolimatta.   1. Jalankulku ja pyöräily: Matti Visannin kuja ... Näytä »
28.10.2016
Keskustorin pysäköintilaitoksen rakennustyöt alkavat maanantaina 31.10.
Järjestyksessään toinen kuukausittainen avoin yleisötilaisuus järjestettiin Apila-kirjaston Jaaksi-salissa keskiviikkona 26.10. Tilaisuuteen osallistui toistakymmentä aiheesta kiinnostunutta. Keskustorin pysäköintilaitoksen rakennustyöt alkavat maanantaina 31.10.2016. Tilaisuudessa esiteltiin rakennustöiden ensi vaiheita ja esiteltiin rakennusaluetta rajaavia ... Näytä »
28.09.2016
Meidanseinajoki.fi -sivusto avattu - Ajantasaisin tieto Keskustorin rakentamisen etenemisestä
  Pysäköintilaitoksen rakentamisen sekä koko Keskustorin kehittämisen yhteinen viestintäkanava löytyy osoitteesta www.meidanseinajoki.fi. Sivustolla on ajantasaista tietoa eri liikennejärjestelyistä ja hankkeiden vaiheista. Pääpaino on maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentamisessa. Sivusto on rakennettu helpottamaan ... Näytä »
27.09.2016
Lemminkäisestä pysäköintilaitoksen urakoitsija
Lemminkäinen Infra Oy on valittu Keskustorin pysäköintilaitoksen urakoitsijaksi. Neljästä tarjouksesta valikoitunut Lemminkäinen uskoo kattavaan tiedottamiseen ja saumattomaan yhteistyöhön hankkeen aikana.   Lemminkäinen on infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi ... Näytä »
26.09.2016
Kaupunginvaltuustolta vihreää valoa hankkeelle
Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt 26.9. pidetyssä kokouksessa Seipark Oy:n hakeman lainan omavelkaisen takauksen ja tehnyt vapaaehtoisen sijoituksen maanalaiselle  pysäköintilaitokselle.   Valtuusto myönsi Seipark Oy:lle 2,2 miljoonan euron pääomasijoituksen ja hyväksyi samalla ... Näytä »
25.09.2016
Seinäjoen ydinkeskusta uuden ajan kynnyksellä
Seinäjoen kaupunki on koko 2000-luvun ajan kehittynyt hurjaa vauhtia. Asukasmäärän kasvu on ollut valtakunnan kärkivauhtia jo vuosia. Samalla kaupunkiin on rakentunut uusia asuinalueita ja kaupallisia keskittymiä kaupungin laitamille. Myös kaupungin ... Näytä »
18.03.2016
Rakennuttaja-/projekti-insinööri WANTED!
14.12.2015
Asukkaat pääsevät vaikuttamaan Seinäjoen ydinkeskustan kehittämiseen
Seinäjoen ydinkeskustan rakentuminen etenee ensi vuonna ison harppauksen, kun pysäköintitilojen rakentaminen alkaa Keskustorin alle. Siitä rakentamisen hyöky leviää kohti Kauppatoria, joka ympäristöineen tulee uudistumaan ja nivoutumaan tiiviimmin yhteen Keskustorin kanssa. ... Näytä »

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta