Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

Toriparkin kampanjahinnat jatkuvat Keskustorin rakentamisen aikana – ensimmäinen puoli tuntia ilmaiseksi syksyyn asti


30.05.2018

Seinäjoen Toriparkki avattiin 10.3.2018. Alusta asti Toriparkin pysäköintimäärät ovat ylittäneet kaikki odotukset. Tähän mennessä Toriparkissa on pysäköity keskimäärin 234 kertaa päivässä. Luvussa ei ole huomioitu sunnuntai-päiviä, jotka ovat selkeästi muita päiviä hiljaisempia. 

 

Pysäköintimäärät ovat yllättäneet positiivisesti, varsinkin kun Toriparkin kannen päällä ovat Keskustorin rakennustyöt kuumimmillaan. Toisaalta Toriparkki on nyt mahdollistanut pysäköinnin alueella, joka oli autoilta suljettuna liki 1,5 vuotta ja helpottanut siten elämää Keskustorin ympäristössä, vaikka se vielä työmaa-aluetta onkin. 

 

Sen lisäksi, että Toriparkissa on pysäköity runsaasti, on myös sen käytön helppoudesta saatu runsaasti positiivista palautetta. Toriparkin on koettu olevan tilava, valoisa ja helposti ajettava. 

 

Kesä-heinäkuun taitteessa Toriparkkiin valmistuu lisäksi vielä uusi hissi- ja jalankulkuyhteys. Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin kanssa yhteistyössä rakennetusta porraskäytävästä pääsee suoraan sekä Keskuskadulle että Osuuspankin tiloihin, hissillä maan alta aina pankin toiseen kerrokseen asti. Tämän jälkeen Toriparkista onkin virallinen jalankulkuyhteys molemmille puolille Keskustorin rakennustyömaata, joka parantaa yhteyksiä eri suuntiin merkittävästi. 

 

Toriparkin runsaista pysäköintimääristä huolimatta monilla on varmasti pysäköinti siellä vielä kokeilematta. Syksyn (1.6. - 30.11.) Toriparkin pysäköinnin ensimmäisen puolen tunnin ilmaisuudella halutaankin rohkaista kaikkia Seinäjoella autoilevia toteamaan sen käytön helppous. Keskustorin välittömässä läheisyydessä toimivien liikkeiden toimintaan ympäristön rakennustyöt ovat vaikuttaneet merkittävästi. Pysäköinnin ilmaisjakson toivotaan myös helpottavan näihin liikkeisiin saapumista. 

 

Lisätietoja: 

Seipark Asiakaspalvelu, puh. 040 864 3086, asiakaspalvelu@seipark.fi 

Mika Mäntykoski, toimitusjohtaja, puh. 0400 674 662

 

 

Toriparkin pysäköinnin hinnat:

0,50e / alkava 20 min.

1,50e / tunti

12,00e / vuorokausi

1.6.-30.11. ensimmäinen ½ tuntia ilmaiseksi!

 

Näin pysäköit Toriparkissa:

  1. Aja sisään ja paina puomilaitteella nappia, niin saat pysäköintilipukkeen ja puomi aukeaa
  2. Pysäköi auto mille tahansa vapaalle autopaikalle ja käy rauhassa asioilla
  3. Anna palatessa lipuke porraskäytävän maksukassaan ja maksa käytetty pysäköintiaika kortilla tai käteisellä. Maksun jälkeen kassa antaa lipukkeen sinulle takaisin. 
  4. Aja 15 minuutin sisällä ulos Toriparkista. Ulosajaessa puomi aukeaa automaattisesti, jos pysäköinti on maksettu (rekisterinron tunnistus). Jos ei, niin syötä maksettu pysäköintilipuke puomilaitteeseen ja puomi aukeaa. 

Vinkki nro 1: Ota pysäköintilipuke mukaasi asioille, niin voit kätevästi palatessa suoraan maksaa pysäköinnin porraskäytävien maksukassoihin. 

Vinkki nro 2: Säilytä lipuketta esim. lompakossa, niin se pysyy hyvässä tallessa. Ethän säilytä pysäköintilipuketta matkapuhelintasi vasten. Älypuhelimien akut saattavat vioittaa lipukkeen magneettiraitaa. 


Takaisin uutisiin

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta