Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Seipark Oy

Seipark Oy on Seinäjoen kaupungin perustama ja kokonaan omistama pysäköintiyhtiö. Yhtiö perustettiin huhtikuussa 2010 ensisijaisesti Seinäjoen alueen pysäköintilaitosten toteuttajaksi. Lisäksi Seipark vastaa Seinäjoen kaupungin ydinkeskustan yleisen kadunvarsipysäköinnin järjestämisestä.

 

Missio

Seiparkin toiminta-ajatuksena on pysäköinnin järjestäminen ja hallinnointi Seinäjoen kaupungissa. Tehtävän toteuttamiseksi yhtiö operoi kadunvarsipysäköintiä sekä rakennuttaa moderneja pysäköintilaitoksia siten, että ne tukevat Seinäjoen keskustan kehittämistavoitteita ja ovat asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä.

 

Visio

Seiparkin tavoitteena on olla modernien ja helppojen pysäköintiratkaisujen toteuttaja. Yhtiö toteuttaa kadunvarsipysäköinnin ohella pysäköintilaitoksia Seinäjoella. Pysäköintilaitoksissa hyödynnetään edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivisia pysäköinnin lisäpalveluja. Seiparkin toiminnan myötävaikutuksella syntyy pysäköintikulttuuri, jossa asiakkaat kokevat pysäköinnin helpoksi, turvalliseksi ja viihtyisäksi.

Seipark Oy:n hallitus
 

      Erkki Honkala, puheenjohtaja

Juha Takamaa

Johannes Karhu

Markus Nokua

Reijo Pitkäkoski

 

Tero Juonoja, varajäsen

Mika Suomalainen, varajäsen

 

Mika Mäntykoski, toimitusjohtaja 

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta