Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

P-Areena

Kirkkokatu 23
60220 Seinäjoki

MAKSULLINEN: ma-pe 8-16

Autopaikkoja:

300 kpl

1. ja 2. tunti:

1€ / h

Seuraavat tunnit:

0,5€ / h

Easypark aluekoodi: 341

P-areena

P-Areenan pysäköintialueelle voit ajaa joko Kirkkokadulta tai Tiedekadulta. Alueella on kaksi lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi kolikoilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). Alueella on pysäköinti kielletty muilla, kuin merkityillä paikoilla.

Seinäjoki Areenan isojen tapahtumien aikana pysäköintialue voidaan sulkea pois käytöstä tai se voi olla Areenan tapahtumajärjestäjän hallinnassa.  P-Areenan pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta. Framissa työskenteliville on tarjolla maksullinen pysäköintilupa, jota voi kysyä Seiparkin asiakaspalvelusta.

P-Juhonkatu

Juhonkatu 5
60320 Seinäjoki

MAKSULLINEN: ma-pe 8-16

Autopaikkoja:

156kpl

Invapaikat:

2

1. ja 2. tunti:

1€ / h

Seuraavat tunnit:

0,5€ / h

Easypark aluekoodi: 341

P-Juhonkatu

Alueella on 156 pysäköintipaikkaa ja kaksi lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi kolikoilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). Pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta. Framissa opiskeleville ja työskenteliville on tarjolla maksullinen pysäköintilupa, jota voi kysyä Seiparkin asiakaspalvelusta tai oppilaitoksen vahtimestarilta.

P-Larvala

Torikatu
60100 Seinäjoki

AVOINNA: ma-pe 7-21
la 7-18

Autopaikkoja:

112kpl

Korkeus:

220 cm

Tasoja:

2

1. alkava tunti: 

1,5 €

Seur. alkava tunti:

2 €

P-Larvala

Pysäköintikellarissa on 55 autopaikkaa ja kannella on 57 autopaikkaa. Alueella on yhteensä kolme lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi kolikoilla tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). P-Larvalan pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta. Alueelle voi pysäköidä Seiparkin pysäköintiluvilla.

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta