Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Seinäjoen Rautatieasema, P-Luomanranta

Ruukintie 2, 60100 Seinäjoki

MAKSULLINEN: 24/7

 

Autopaikkoja:

100 kpl

Maksutavat:

Maksukortit, puhelinsovellukset

Easypark:

aluekoodi 1069

 

60 min / 1,50 €,
vuorokausi / 7 €, Lisävuorokaudet / 3 €,
1 viikko / 25 €, 3 viikkoa / 70 €

 

Seinäjoen rautatieasema, p-luomanranta

Matkakeskuksen asiakkaita ja junamatkustajia palvelee uusi pysäköintialue, P-Luomanranta, jonne on kulku Hotelli Alman Tornin ja Uuden Tornin välistä. Alueelle on ajoyhteys myös Luomanranta-tien kautta. Navigaattori opastaa perille osoitteella Luomanranta 2. Katso aluekartta.

 

Varaa aikaa pysäköintiin ja siirtymiseen autolta asemalaiturille, johon on matkaa noin 250 metriä. Vaihtoehtona on myös Toriparkki, josta on noin 250 metriä asemalle.  Lue asemanseudun rakentamisesta ja pysäköinnin muutoksista lisää täältä.

 

Alueella on kaksi lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Kolikot eivät käy maksutavaksi. Pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta.

 

Tuliko kiire junalle ja pysäköintimaksu jäi maksamatta? Pysäköintimaksun voi maksaa myös älypuhelinsovelluksella, jolloin lippuautomaatilla ei tarvitse käydä eikä tarkkaa pysäköinnin päättymisaikaa tarvitse tietää, koska pysäköinnin pituutta voi säätää ja päättää koska tahansa sovelluksen kautta (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). 

P-Areena

Kirkkokatu 23
60220 Seinäjoki

MAKSULLINEN: ma-pe 8-16

Autopaikkoja:

300 kpl

1. ja 2. tunti:

1€ / h

Seuraavat tunnit:

0,5€ / h

Easypark aluekoodi: 341

P-areena

P-Areenan pysäköintialueelle voit ajaa joko Kirkkokadulta tai Tiedekadulta. Alueella on kaksi lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi kolikoilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). Alueella on pysäköinti kielletty muilla, kuin merkityillä paikoilla.

Seinäjoki Areenan isojen tapahtumien aikana pysäköintialue voidaan sulkea pois käytöstä tai se voi olla Areenan tapahtumajärjestäjän hallinnassa.  P-Areenan pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta. Framissa työskenteliville on tarjolla maksullinen pysäköintilupa, jota voi kysyä Seiparkin asiakaspalvelusta.

P-Juhonkatu

Juhonkatu 5
60320 Seinäjoki

MAKSULLINEN: ma-pe 8-16

Autopaikkoja:

156kpl

Invapaikat:

2

1. ja 2. tunti:

1€ / h

Seuraavat tunnit:

0,5€ / h

Easypark aluekoodi: 341

P-Juhonkatu

Alueella on 156 pysäköintipaikkaa ja kaksi lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi kolikoilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). Pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta. Framissa opiskeleville ja työskenteliville on tarjolla maksullinen pysäköintilupa, jota voi kysyä Seiparkin asiakaspalvelusta tai oppilaitoksen vahtimestarilta.

P-Larvala

Torikatu
60100 Seinäjoki

AVOINNA: ma-pe 7-21
la 7-18

Autopaikkoja:

112kpl

Korkeus:

220 cm

Tasoja:

2

1. alkava tunti: 

1,5 €

Seur. alkava tunti:

2 €

Easypark aluekoodi: 344

 

 

P-Larvala

Pysäköintikellarissa on 55 autopaikkaa ja kannella on 57 autopaikkaa. Alueella on yhteensä kolme lippuautomaattia, joihin voit maksaa pysäköintimaksusi kolikoilla tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella (www.easypark.fi, www.moovy.fi tai www.parkman.fi). P-Larvalan pysäköintialuetta valvoo Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonta. Alueelle voi pysäköidä Seiparkin pysäköintiluvilla. Huomaathan, että kellariin ei pääse sisään autoa noutamaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta