Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

Keskustan pysäköintitilanteeseen helpotusta - kauppakadulle uusi pysäköintialue


05.07.2017

Seipark avasi tänään 5.7.2017 Kauppakadulle uuden pysäköintialueen. Noin 60 uutta autopaikkaa syntyi ennen Ruukintien ja Kauppakadun risteystä sijaitsevalle vanhalle "Patruunan" tontille, jonka Torikadun puoleisessa päässä SSR Pohjanmaa on aloittanut uuden Patruunakorttelin ensimmäisen rakennuksen rakennustyöt. 

 

Kauppakatu 2 -osoitteessa sijaitseva p-alue tuo kaivattua helpotusta Seinäjoen ihan ydinkeskustan pysäköintiin Keskustorin pysäköintilaitoksen rakennustyömaan myötä pois jääneiden autopaikkojen korvaavana. Pysäköintialueen myötä saadaan lisäkapasiteettia vilkkaasti pysäköidylle Kauppakadulle, mutta se palvelee mainiosti myös esimerkiksi liityntäpysäköintinä junalla matkustaville tai läheisten kolmen hotellin (Hotelli-ravintola Alma, Cumulus ja Original Sokos Hotel Lakeus) asiakkaita. 

 

Pysäköintialue on tilapäinen, mutta käytössä vähintään muutaman vuoden, aina kunnes rakennusliike SSR Pohjanmaan Patruunakorttelin rakennustyöt etenevät korttelin Kauppakadun päätyyn. 

 

Alueella pysäköinti on maksullista arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Iltaisin ja pyhisin pysäköinti on maksutonta. Alueella sijaitsee lippuautomaatti.

 

Tervetuloa pysäköimään!  

 

Lisätietoja: Seipark Asiakaspalvelu: 040 864 3086, asiakaspalvelu@seipark.fi

 


Takaisin uutisiin

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta