Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

Lemminkäisestä pysäköintilaitoksen urakoitsija


27.09.2016

Lemminkäinen Infra Oy on valittu Keskustorin pysäköintilaitoksen urakoitsijaksi. Neljästä tarjouksesta valikoitunut Lemminkäinen uskoo kattavaan tiedottamiseen ja saumattomaan yhteistyöhön hankkeen aikana.

 

Lemminkäinen on infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Yritys on ollut rakentamassa muun muassa Rantatunnelia ja P-Hämpin pysäköintilaitosta Tampereella.  Kuluneen vuoden aikana Infraprojektien Maa- ja betonirakentamisen yksikkö on laajentanut toimintaansa myös Seinäjoelle, jossa tällä hetkellä on käynnissä Itikan kevyen liikenteen silta sekä nyt alkava Keskustorin pysäköintilaitos.

— Urakoitsijan puolesta pysäköintilaitos on hyvin alkuvaiheessa, mutta yhteistyö hankkeen osapuolten kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Kaikesta näkee, että Keskustorin pysäköintilaitos on koko kaupungille erityisen tärkeä hanke ja olemme ylpeydellä mukana toteuttamassa tätä hanketta, työpäällikkö Janne Salmenoja toteaa.

Kun rakennetaan kaupungin ydinkeskustaa, tulee erityistä huomiota kiinnittää ajantasaiseen ja kattavaan tiedottamiseen sekä turvalliseen liikkumiseen työmaan lähialueella. Työmaan vaiheistus on suunniteltu siten, että rakentamisesta olisi mahdollisimman vähän haittaa keskustassa toimiville yrityksille, asukkaille ja keskustan käyttäjille.

— Merkittävin asia kaikessa rakentamisessa on hankkeen eri osapuolien välinen saumaton yhteistyö. Avoin ja ajantasainen viestintä helpottaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pääsyä. On hienoa huomata, että tässä projektissa siihen on satsattu erityisen paljon, Salmenoja painottaa.


Takaisin uutisiin

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta