Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

Haemme Kiinteistö-/teknistä päällikköä


20.12.2019

Seipark Oy on Seinäjoen kaupungin tytäryhtiö, jonka tehtävänä on moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla edistää Seinäjoen kehittymistä. Seipark rakennuttaa ja operoi pysäköintilaitoksia, -alueita ja Seinäjoen kaupunkikeskustan kadunvarsipysäköintiä. Yhtiön liikevaihto on 2 miljoonaa ja tasearvo 21 miljoonaa euroa.

 

 

Haemme työsuhteeseen

 

Kiinteistö-/teknistä päällikköä

 

Kiinteistö-/teknisenä päällikkönä tulet vastaamaan Seiparkin pysäköintijärjestelmien ylläpidosta, sekä asennus-, korjaus- ja kunnossapitotöiden toteuttamisesta yhdessä huoltohenkilöstön kanssa.  Pysäköintikiinteistöjen hallintaan ja ylläpitoon liittyen tehtäviisi kuuluu korjaus- ja kunnossapitotöiden rakennuttamistehtävät, kiinteistöihin liittyvät tavara- ja palveluhankinnat ja niiden kilpailuttaminen johdon kanssa, sopimusten tekemiset sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Vastaat pysäköintijärjestelmien ja kiinteistöjen hoito- ja ylläpitokulujen budjetoinnista yhdessä johdon ja taloushallinnon kanssa sekä budjetin seurannasta. Toimit yhtiön pysäköintijärjestelmien sekä kiinteistön ylläpitoon liittyvien ostopalvelujen yhdyshenkilönä.

 

Uusissa pysäköintitalohankkeissa osallistut hankkeiden suunnittelun-, aikataulujen ja kustannusten ohjaamiseen sekä rakennusaikana vastaat yhtiön edustajana teknisestä rakennuttamisesta yhdessä rakennuttajakonsultin kanssa, joten kokonaisuuksien hallinta ja kyky reagoida vaihtuviin tilanteisiin kuuluu vahvuuksiisi. Käytät myös sujuvasti tietoteknisiä järjestelmiä.


Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. rakennus- tai sähköinsinööri) sekä jo jonkin verran työkokemusta (3-5 vuottta) vastuullisista kiinteistö- tai rakennusalan tehtävistä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä talousvastuullisista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja asenteeltasi yrittäjämäinen.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän Seinäjoen keskustan kehittämisen näköalapaikalla sekä paikan tiiviissä työyhteisössämme, jossa sinun on mahdollisuus kehittää niin itseäsi kuin työtehtävääsi.

 

Hakemukset 19.1.2020 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen mika.mantykoski@seipark.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Mäntykoski, puh. 0400 674 662, mika.mantykoski@seipark.fi


Takaisin uutisiin

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta