Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

Moovy Seinäjoelle – helppoa ja nopeaa pysäköintiä sekä hallissa että kaduilla


20.03.2019

Suomen sujuvin pysäköintipalvelu Moovy on nyt käytössä Seinäjoella. Kännykällä toimiva Moovy on Seinäjoella ainoa pysäköintisovellus, joka toimii sekä Seiparkin pysäköintihalleissa, Toriparkissa ja P-Torikeskuksessa että kadunvarsipysäköinnissä.

 

Seipark Oy:n toimitusjohtaja Mika Mäntykoski on iloinen Moovy-yhteistyön alkamisesta, sillä Toriparkin asiakkaat ovat kysyneet mobiilisovelluksen perään jo hyvän aikaa.

 

”Toriparkki avattiin Seinäjoella vuosi sitten, ja eniten asiakaspalautteessa kysytty yksittäinen asia on se, koska halliin saadaan mobiilipalvelu, jolla voi maksaa pysäköinnin”, Mäntykoski kertoo.

 

Mäntykoski on erityisen tyytyväinen siihen, että Moovyn myötä heillä on nyt käytössään mobiilimaksuvaihtoehto, joka toimii sekä parkkitaloissa että kadunvarressa.

 

Moovy: helpointa ja sujuvinta mahdollista pysäköintiä

 

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimeen ladattavaan sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

 

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä.

 

Katupysäköinnissä Moovy tunnistaa GPS-paikannuksella, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käyttäjän tulee tarkistaa sijaintinsa ja mahdollisesti siirtää osoitin oikeaan paikkaan. Pysäköinti käynnistyy yhtä nappia painamalla. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai sen voi määritellä itse. Aikaa voi vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana. Halutessaan voi myös näppäillä pysäköinnin alkamaan, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähtee liikkeelle.

 

Unohda liput, laput ja kuitit. Moovy on pysäköintiä niin kuin sen tänä päivänä kuuluu toimia.

 

Lisätietoja:

Mika Mäntykoski, toimitusjohtaja, Seipark Oy, p. 0400 674 662

Lisätietoja Moovy-sovelluksesta: www.moovy.fi

 

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

 

 


Takaisin uutisiin

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta