Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköintialueet

Ajankohtaista

P-FRAMI LIPUKKEETTOMAAN PYSÄKÖINTIIN KESÄKUUSSA


25.04.2024

P-Framissa tehdään ”digiloikka” kun käyttöön otetaan uusi pysäköintijärjestelmä, kotimainen Moovy, ja samalla pysäköintilipukkeet, rfid-kortit ja käteinen maksuvaihtoehtona poistuvat käytöstä. Herkästi vioittuvat ja ympäristöä kuormittavat kertakäyttöiset pysäköintiliput korvautuvat automaattisella rekisteritunnistuksella. P-Framissa käteismaksujen osuus on ollut vain noin 2 % kaikista maksuista. Moovy-sovelluksen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit säilyvät maksuvaihtoehtona maksupisteellä kuten tähänkin asti. Moovy-pysäköintijärjestelmä otetaan käyttöön kesäkuun alussa ja muutostyöt alkavat toukokuun lopussa. 

 

Moovy-pysäköintisovellus on ollut vuodesta 2019 asti käytössä yhtenä maksuvaihtoehtona Seipark Oy:n keskustan pysäköintitaloissa sekä kadunvarsipysäköinnissä.

 

MOOVY-JÄRJESTELMÄN MYÖTÄ PYSÄKÖINTITALOJEN KÄYTTÖ TULEE HELPOTTUMAAN MERKITTÄVÄSTI

 

Pysäköintitaloon sisään ajaessa rekisteritunnistus käynnistää automaattisesti pysäköinnin ja puomi avautuu. Pois lähtiessä pysäköinti käydään maksamassa kuten aiemminkin, nyt vain maksupisteelle syötetään lipukkeen sijaan pysäköidyn auton rekisterinumero. Ulosajaessa puomi avautuu automaattisesti, kun pysäköintimaksu on suoritettu.

 

KÄYTTÄMÄLLÄ MOOVY-SOVELLUSTA MAKSUPISTEELLÄ EI TARVITSE KÄYDÄ LAINKAAN

 

Moovy-sovelluksen käyttö on helppoa ja pysäköinti sen jälkeen vielä helpompaa. Sovelluksen käyttöönoton jälkeen pysäköinti käynnistyy automaattisesti, kun ajat sisään ja päättyy kun ajat ulos. Pysäköinti veloittuu käytetyn pysäköintiajan mukaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

 

P-FRAMIN KUUKAUSISOPIMUKSET

 

Jatkossa myös sopimusasiakkaat käyttävät P-Framia Moovy-sovelluksen avulla. Sovelluksen käyttöönoton jälkeen puomit avautuvat automaattisesti rekisterintunnistuksen avulla. Yritykset hallinnoivat käyttäjiään itse Moovy-Yritystilillä, jolla yritys voi esimerkiksi lopettaa tai siirtää pysäköintioikeuksia käyttäjältä toiselle. P-Framin tilavuokralaisten kuukausisopimukset myöntää edelleen Into Seinäjoki Oy. 

 

Moovy toimii myös Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa ja monilla muilla paikkakunnilla niin pysäköintitaloissa kuin kadunvarsipysäköinnin maksutapana. Moovyn on kehittänyt ja sitä ylläpitää tamperelainen Finnpark Oy.

 

Lisätietoja: Seipark Asiakaspalvelu, asiakaspalvelu@seipark.fi, puh 040 864 3086


Takaisin uutisiin

Huoletonta kaupunkiaikaa

Pysäköi täälläkin Moovylla, lataa sovellus.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta